У Луцьку в онлайн-форматі триває музикальний фестиваль "Бандерштат"

Цього року вперше за 14 років свого існування Всеукраїнський фестиваль української альтернативної музики "Бандерштат", який традиційно проходить за повних аншлагів у Луцьку, відбувається в онлайн-форматі

Від 7 по 9 серпня дійство, яке стало музичною візитівкою Луцька та Волині, збирає своїх шанувальників на цифрових майданчиках. Про це повідомляє офіційний сайт фестивалю "Бандерштат 2020", передає "Еспресо-Захід".

Як сказав фестивальний ведучий бесід із лідерами думок  на "Бандерштаті" Роман Скрипін, цей фестиваль об’єднує саме тих людей, які завжди дивляться в один бік.

"Це дуже важливо мати тих, хто дивиться разом з тобою в один бік, з ким можеш зустрітися і привітатися, – сьогодні в онлайн-бесіді з Романом Скрипіним зауважив відомий український режисер Ахтем Сеітаблаєв.  – Бо часто відчуваєш себе наодинці. Надія – міцна річ. Це дуже часто майже єдине, що у нас є. Але історія знає чимало прикладів, коли саме надія дає людині можливість не тільки повірити, а й вижити. Тому надійтеся, вірте і робіть щось. Кожен на своєму місці".

Фестиваль, попри новий вимушений формат, не зрадив своїх традицій, запропонувавши насичену музичну програму (серед гуртів-учасників "Тартак" , "Kozak System", "Без Обмежень",  "Тінь Сонця" та інші), перегляди українського кіно тощо. Водночас продані заздалегідь на фестиваль квитки будуть дійсні на "Бандерштаті" наступного року, який планують провести у традиційному форматі 6-8 серпня.