Трамп посварився зі спонсором республіканців, власником казино Адельсоном, - Politico

Президент США Дональд Трамп зіпсував свої відносини з 87-річним магнатом із Лас-Вегасу, мультимільярдером Шелдоном Адельсоном, котрий є одним з фінансових донорів Республіканської партії

Про це з посиланням на власні джерела пише Politico, передає Еспресо.TV.

"Коли минулого тижня президент Дональд Трамп зв’язався по телефону з республіканським мегадонором Шелдоном Адельсоном - можливо, єдиною людиною в партії, яка може виписати дев'ятизначний чек, щоб допомогти його переобранню - їхня телефонний розмова несподівано завершилася суперечкою", - зазначає видання.

Адельсон зв'язався із Трампом з метою обговорення законопроєкту про допомогу економіці Сполучених Штатів, яка продовжує страждати від пандемії COVID-19.

"Але Трамп перевів розмову на виборчу кампанії й дорікнув Адельсону за те, що він не робить більше для його (Трампа - ред.) переобрання", - стверджує Politico.

"Вочевидь, президент не мав уявлення, наскільки сильно Адельсон, який протягом багатьох років пожертвував десятки мільйонів доларів на ініціативи Трампа, допомагав йому. Адельсон вирішив більше не повертатися до Трампа", - йдеться у матеріалі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb