Місцеві вибори: у Сумах осередки 4 партій об'єдналися для висунення єдиного кандидата в мери

Сумські осередки політичних партій "Європейська Солідарність", "За Україну!", Народний Рух України, "Демократична Сокира" оголосили про об’єднання з метою формування єдиного списку кандидатів для участі у місцевих виборах

Про це повідомляє Прямий.

Текст меморандуму зачитав голова Сумської територіальної організації партії "Європейська Солідарність" Вадим Акпєров.

"Сумські осередки політичних партій "Європейська Солідарність", "За Україну", "Демократична сокира", "Народний рух" оголошують про об'єднання своїх зусиль з метою формування єдиної команди для участі у виборах 2020 року.", - зазначив Акпєров.

Голова сумського осередку Народного руху України Олег Туляков додав, що НРУ під проводом легендарного В’ячеслава Чорновола допомогла українському народу в розбудові держави.

В.о. голови Сумського осередку партії "Демократична Сокира" Ольга Сергієнко зауважила, що існує загроза, що майбутній склад обласної ради може стати проросійським, тому партія підтримує об’єднання демократичних сил патріотичного спрямування.

Голова Сумського осередку партії "За Україну!" Володимир Чепік зазначив, що більше п’яти років фракції "За Україну!" та "Європейська Солідарність" співпрацювали у міській раді.

"Ми об’єдналися і підемо на вибори разом. Окрім того, всі наші сили визначилися із кандидатом на посаду міського голови – це Акпєров. Відповідно, буде сформована команда із цим місцевим лідером. Ми підемо і дамо надійну відсіч колишнім регіоналам. Суми завжди було українським містом, і таким і залишиться", – також наголосив він.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb