"Молодість" вперше запустила продаж фестивальних абонементів

Кінофестиваль "Молодість", головним інформаційним партнером якого є телеканал Еспресо, вперше у своїй історії розпочав продаж абонементів

Про це повідомляє оргкомітет кінофестивалю.

Загалом, відкрито продажі на три типи абонементів. Студентський абонемент є безкоштовним для тих, хто матиме дійсний студентський квиток на період фестивалю. Для молоді доступні всі кіносеанси, вечірки та майстер-класи. Глядацький абонемент коштує 600 гривень і дає доступ до всіх кіносеансів та вечірок. Індустріальний абонемент вартує 800 гривень і пропонується тим, хто вже зараз працює у кіно. Відповідно, він дає доступ до всіх кіносеансів, вечірок та майстер-класів.

Окремо продаватимуться індивідуальні квитки на один сеанс. Вони мають одну ціну і коштуватимуть 60 гривень. Фільми доступні для перегляду онлайн на веб платформі фестивалю – безкоштовні. Проте, онлайн частина фестивалю матиме обмеження на кількість переглядів.

Нагадуємо, що 49-ий Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" відбудеться 22-30 серпня. Слоганом нинішнього кінофестивалю є вираз "Кіно не без питань". Еспресо - Головний інформаційний партнер кінофестивалю "Молодість".