ДПСУ запустила чат-бот про перетин кордону в умовах пандемії

Державна прикордонна служба запустила тестовий варіант чат-бота, який створено для доступу громадян до інформації щодо правил перетину державного кордону в умовах карантину

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Нещодавно на офіційному веб-сайті ДПСУ запущено тестовий варіант кнопки чат-бота. Він створений для вирішення питання доступу громадян до актуальної інформації стосовно правил перетинання державного кордону в умовах чергових карантинних обмежень", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, особливо гостро потреба у вичерпній, правдивій інформації постала із поширенням у світі коронавірусної інфекції та запровадженням більшістю держав світу жорстких карантинних обмежень. Епідемічна ситуація в країні постійно змінюється, тож уряд змушений повсякчас вносити зміни до правил перетинання кордонів, переліків карантинних обмежень, гармонізувати протиепідемічні заходи зі схожими у сусідніх країнах.

"Тому новим кроком Державної прикордонної служби України у вирішенні питання доступу громадян до актуальної інформації стосовно правил перетину державного кордону в умовах чергових карантинних обмежень став запуск на офіційному вебсайті ДПСУ кнопки чат-бота", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за допомогою чат-бота можна обрати потрібну категорію та за кілька кроків отримати вичерпну відповідь.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb