Промоутер Ломаченка назвав можливий бій Усика з Джошуа пародією

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум заявив, що вболівальникам не цікавий бій українця Олександра Усика проти британця Ентоні Джошуа

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Арума, який є промоутером Василя Ломаченка та чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) британця Тайсона Ф'юрі, фанам не цікаві поєдинки володарів титулів з обов'язковими претендентами.

"Наша мета - зробити бій Ф'юрі - Вайлдер, а потім відразу ж Ф'юрі - Джошуа. Ми націлені на два поспіль поєдинки між Ф'юрі та Джошуа. А всі ці бої-пародії з всякими невідомими претендентами... Зрештою, давайте робити ті бої, про які мріють фани. А якщо Ф'юрі пройде Вайлдера, а Джошуа - Пулєва, то усі будуть говорити лише про їхнє протистояння", - сказав Арум.

Він додав, що вболівальникам начхати на бажання Олександра Усика та британця Діліана Вайта битися з Ф'юрі та Джошуа.

"Ф'юрі і Джошуа теж зацікавлені в сутичці. Виходить, що весь світ за те, щоб побачити їхній бій. Всім начхати на забаганки претендента від WBO Усика або на забаганки претендента від WBC Вайта. Уболівальникам плювати, розумієте? Всі хочуть побачити лише одне - як Ф'юрі і Джошуа визначають абсолютного чемпіона світу", - переконаний Арум.

Ентоні Джошуа є володарем титулів WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb