Ощадбанк виграв суд у російського Сбербанку щодо використання торговельної марки: розгляд тривав понад чотири роки

Ощадбанк виграв справу у російського Сбербанку щодо законності використання торговельної марки "Сбербанк" на території України

Про це повідомила пресслужба Ощадбанку.

"Ощадбанк виграв справу, розгляд якої тривав понад чотири роки! Під час судового розгляду було проведено три експертизи, розглянуто понад 100 клопотань сторін. Представники Сбербанку Росії намагались переконати суд у тому, що реєстрація Ощадбанком торговельної марки "СБЕРБАНК" на території України порушила права Сбербанку Росії", - йдеться у повідомленні.

При цьому, зауважили у банку, під час процесуального протистояння Ощадбанк зібрав та надав всі належні та допустимі докази на підтвердження необґрунтованості вимог позивача. 

"Апеляційна інстанція погодилась з аргументованою і переконливою позицією представників Ощадбанку та відмовила в задоволенні позову Сбербанку Росії", - підкреслили у пресслужбі.

За словами голови правління Ощадбанку Андрія Пишного, перемога в цій справі є важливим етапом в історії захисту банком своїх прав інтелектуальної власності в основній судовій справі, яка стосується заборони російському Сбербанку незаконно використовувати фірмове найменування «СБЕРБАНК» на території України, адже це свідоцтво історично зареєстровано за Ощадбанком.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb