Перший фестиваль імпровізацій відбудеться у Львові

Щодня, з 14 по 16 серпня, у Палаці Гната Хоткевича митці та мисткині говоритимуть про імпровізацію та практикуватимуть її

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Миттєве мистецтво демонструватимуть у п’яти напрямках: театр, танець, музика, література, візуальне мистецтво. Програма поділена на дві частини. Вдень читатимуть лекції та показуватимуть майстеркласи. Потрапити сюди можна безкоштовно, але за попередньою реєстрацією. Ввечері ж будуть перформанси від відомих майстрів імпровізації у своєму ремеслі, на які потрібно придбати квитки. Одними з учасників дійства стануть культурологиня Оксана Дарморіз, актор театру і кіно Ярослав Федорчук, керівниця інклюзивного театру Уляна Рой, арттерапевтка Зоряни Базилевич тощо. Хедлайнерами вечірніх програм будуть колективи "Contemporary dance space & friends","Гравіцапа","Ma3gum", а також такі відомі виконавці, як Марк Токар та Олександр Пилипенко.

Координаторка та авторка ідеї фестивалю Діана Ігнатенко зазначає, що Фестиваль миттєвого мистецтва – це про взаємодію між митцями та глядачами, які не просто споглядають дійство, а беруть в ньому участь, безпосередньо знаходяться на сцені та можуть творити разом з професіоналами.

Переглянути програму фестивалю можна за покликанням.