"Я ні від кого не ховаюся": суддя Вовк заявив, що готовий прийти на допит

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявляє, що не ховається від НАБУ і готовий прийти на допит у порядку, передбаченому КПК

Про це він повідомив у Facebook.

"Я перебуваю в Україні, ні від кого не ховаюся, адресу суду, вважаю, в НАБУ ще не забули. (Звичайно, не забули, раз на рік заходять обов'язково). Я, як законослухняний громадянин, готовий прийти на допит в порядку, передбаченому КПК", - написав Вовк.

Вовк додав, що "так і не дочекався" від НАБУ, щоб йому вручили повідомлення про підозру в установленому законом порядку, як і його колегам, яких також оголосили в розшук.

За словами глави ОАСК, ті співробітники суду, які були викликані на допити в установленому законом порядку, прийшли на них, але слідчих НАБУ не зацікавили – допити перенесли на 18 серпня.

Дії НАБУ він розцінює як "втручання в діяльність суддів", тому, за його словами, подасть відповідні заяви в правоохоронні органи.

Доброе утро, друзья. Вчерашний вечер принес новость о том, что меня и еще четверых коллег «объявили в розыск». Сообщение...

Опубліковано Павлом Вовком Вівторок, 11 серпня 2020 р.
  • Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук підозрюваних, які діяли у межах злочинної організації на чолі з головою ОАСК Павлом Вовком.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb