Затримали другого підозрюваного у викраденні людини у Львові

Чоловікові невдовзі оберуть запобіжний захід

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Підозрюваного, який з минулого року переховувався від слідства, затримали 11 серпня на території Перемишлянського району. Чоловік раніше був судимий, йому 37-років.

Як ми повідомляли раніше, 14 березня 2019-го року на паркінгу одного з львівських торговельно-розважальних центрів, зловмисники заштовхали чоловіка у мікроавтобус "Фольксваген". Згодом завезли його до лісового масиву на Пустомитівщину. Там чоловіка тримали кілька годин і били. Це встановили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області. 

Зловмисники переховувались. 23 липня 2020-го року підозру заочно повідомили трьом мешканцям області  щодо незаконного позбавлення волі людини. Це чоловіки віком 27, 37 та 38 років. Покарання передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Раніше, 5-го серпня, у Житомирській області вже затримали одного з підозрюваних. Суд обрав йому запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Додамо, що зараз триває досудове розслідування. Правоохоронці шукають ще останнього з нападників та з’ясовують мотиви злочину.