Лопес відібрав у Ломаченка частину гонорару та погодився на бій

Американський боксер Теофімо Лопес після збільшення гонорару погодився провести бій за титул абсолютного чемпіон світу проти українця Василя Ломаченка

Про це повідомляє BoxingScene.

Ломаченко та Лопес узгодили умови контракту на поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) Очікується, що сторони підпишуть угоду 13 серпня.

Для того, аби бій не зірвався, команді Ломаченка довелося піти на зменшення гонорару, частину якого віддадуть Лопесу, якого не влаштовували фінансові умови. Замість $1,25 млн американець отримає $2 млн. Натомість, українець заробить $2,7 млн, хоча мав отримати $3,5 млн.

Також вкотре змінилася дата бою, який з 3 жовтня перенесуть на 17, або 24 жовтня. Це пов'язано з тим, що канал ESPN відмовився від платної трансляції та покаже поєдинок у звичайному етері.

Василь Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у легкій вазі. Теофімо Лопес утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb