У Самборі, Дубно та Клевані потяги зупинятимуться лише для висадки пасажирів

Ці міста внесли до червоної епідзони

Державна комісія ТЕБ та НС прийняла рішення на трьох залізничних станціях здійснювати лише висадку пасажирів, без посадки. Зокрема, з 17 серпня з 00 год 01 хв буде закрито продаж квитків зі станцій Самбір, Дубно та Клевань на шість пар поїздів. Про це "Еспресо.Захід" повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

На цих станціях можна буде зробити лише висадку. Зі станцій  Самбір, Дубно та Клевань не продаватимуться проїзні документи на поїзди:

"Пасажири, які відмовляться від поїздки через закриття цих станцій для посадки, зможуть повернути квитки у залізничні каси чи через інтернет і отримати 100% відшкодування їх вартості", - наголошують в Укрзалізниці.
Нагадаємо, 12 серпня Кабінет міністрів змінив критерії, за якими регіони України класифікуються по зонам захворюваності на коронавірус.

В "червону" зону потрапили: Городенківський і Косовський райони Івано-Франківської області; місто Самбір Львівської області; Біляївка Одеської області; місто Дубно, Костопільський та Рівненський райони Рівненської області; Кіцманський район Чернівецької області.