Викрадення людини у Львові: з’явився третій підозрюваний

Він добровільно прийшов у суд

Сьогодні, 14 серпня, 38-річний мешканець Львівщини, який перебував у розшуку, самостійно з’явився у Галицький районний суд міста Львова, повідомили "Еспресо.Захід" у поліції Львівщини.

Додамо, це уже третій підозрюваний у викраденні людини у Львові. Слідчі тут же повідомили йому про підозру у злочині – незаконне позбавлення волі або викрадення людини Кримінального кодексу України. За цією статтею передбачене покарання – обмеження волі терміном до п'яти років або позбавлення волі на той період. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Як ми уже писали раніше, 14 березня 2019 року на стоянці одного із львівських торгово-розважальних центрів група зловмисників силоміць заштовхали у мікроавтобус "Фольксваген" львів’янина та завезли його у лісовий масив на Пустомитівщині. Там чоловіка побили.

Одного із учасників злочинної групи правоохоронці затримали 5 серпня у Житомирській області. Нині він перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Ще одного зловмисника правоохоронці затримали 11 серпня на території Перемишлянського району. Суд обрав йому запобіжний захід – особисте зобов’язання.