14 серпня на фронті: з російського боку - провокативні обстріли поблизу Авдіївки, з українського - без втрат

У п'ятницю, 14 серпня 2020 року, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано. Незначні провокації мали місце лише поблизу міста Авдіївка

Про це йдеться у ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7:00  суботи 15 серпня, передає Еспресо.TV.

"Поблизу Авдіївки у ранковий та післяобідній час зафіксовано вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї. В обох випадках постріли були провокативними та не несли загрози життю нашим воїнам, тому українські захисники зброю у відповідь не застосовували. Також, минулої доби, виявлено факти інженерного обладнання позицій у бік наших підрозділів неподалік населених пунктів Хутір Вільний з напрямку тимчасово окупованого Золотого-5 та Новгородське з напрямку непідконтрольної Широкої Балки", - йдеться у повідомленні.

"Загалом, за минулу добу, українські військовослужбовці задокументували 4 ворожі порушення домовленостей, досягнутих в рамках Тристоронньої контактної групи", - зазначають військові.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

"Наші військовослужбовці у районах виконання завдань дотримуються режиму припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника", - запевняє командування ООС.

Від початку поточної доби, 15 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень липневого перемир'я не зафіксовано.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb