На кордоні зі Словаччиною зупинили чотирьох африканців

Громадянина Лівії та ще трьох невідомих, що назвалися малійцями, затримали у ніч з 14 на 15 серпня 2020 року на Закарпатті прикордонники Чопського загону

О 02:00 ночі за пять метрів від держрубежу прикордонний наряд відділу "Ужгород" помітив особу, що рухалася в бік кордону. Затриманий мав при собі закордонний паспорт громадянина Лівії та посвідку на тимчасове проживання в Україні, розповідає Еспресо.TV.

"Правопорушника доставили у прикордонний підрозділ для притягнення до адміністративної відповідальності. Рішення у його справі прийматиме суд", - наводить подробиці пресслужба прикордонників.

Ще трьох правопорушників затримали цієї ночі військовослужбовці відділу "Великий Березний" поблизу населеного пункту Стужиця.

Їх виявили у горах за 200 метрів від кордону. Чоловіки не мали при собі жодних документів. Вони назвалися громадянами Малі. Усі троє визнали, що їхньою метою було потрапити до країн Євросоюзу у пошуках кращих умов життя.

Затриманих доставили у відділ прикордонної служби "Великий Березний" для проведення перевірочних заходів та складання відповідних процесуальних документів.

Після встановлення особи іноземців їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb