Я не Зеленський і не Вакарчук, - Притула про вибори

Кандидат від партії "Голос" у мери Києва Сергій Притула заявив, що кар'єру коміка для себе вже завершив і вирішив зануритися у політику

Про це він сказав в інтерв'ю BBC News Україна.

"Як кажуть, що "Притула - комік", нехай скажуть, що "Притула - волонтер"... Я - не фахівець з усього на світі. Але я знаю, як формувати команду, як робити великі проєкти. Коли кажуть, що мені буде важко налаштувати роботу якогось департаменту в КМДА - а хтось пробував налаштувати штаб оперативного ведення бою для 3-го полку спецназу? Хай хтось це спробує зробити, а потім буде мені розказувати, як важко робити щось інше. Вважаєте президента коміком? Це ваші проблеми. Мене звати Сергій Притула, я не Зеленський і не Славко Вакарчук",- сказав Притула.

Притула підтвердив, що вийшов зі структури проєкту, над яким працював 10 років, – "Вар’яти-шоу", тому що зрозумів, що не зможе поєднувати їх з мерською кампанією. Він додав, що у випадку перемоги Притула залишить і роботу на "Новому каналі".

Стосовно своєї команди Притула розповів, що там є люди, які працюють з "Голосом" з попередньої парламентської кампанії - фахівці з різних проблем, які писали програму партії і допомагали з законопроєктами для фракції, а також "джокери" - чинні держслужбовці з різних департаментів КМДА.

Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb