Які смартфони найчастіше купують українці: новий iPhone Xr, бюджетні телефони Xiaomi та інші гаджети

Статистика рітейлерів свідчать, що популярністю серед українців користуються не тільки преміальні моделі та ультра бюджетні гаджети, а й пристрої з середнього цінового сегмента (наприклад, iPhone Xr або Galaxy Note 10 Lite від Samsung)

Матеріал публікується на правах реклами.

Які ж саме моделі смартфонів можуть похвалитися найвищими показниками продажів?

iPhone 11 

Базова модель з одинадцятої лінійки Apple майже відразу після виходу стала улюбленицею публіки. Завдяки високим технічним характеристикам, новинка 2019 року посідає одне з чільних місць у рейтингу найкращих смартфонів останнього десятиріччя.

Наразі спостерігається чергове зростання попиту на популярну модель через зниження її ціни. Зумовлено це тим, що за вже усталеною традицією перед попередні моделі дешевшають перед виходом чергових новинок.

iPhone Xr

iPhone Xr 2018 року також не втрачає актуальності. Він подобається українським користувачам завдяки:

Обираючи iPhone Xr в Moyo, можна зупинити вибір на одній з кількох конфігурацій з 64, 128 і 256 Гб пам’яті.

Samsung Galaxy A51

Представлений в рамках бізнес-серії A, мобільний телефон Samsung Galaxy A51 наразі є одним з найпопулярніших гаджетів в Україні та світі. Смартфон може похвалитися ідеальним балансом ціни та якості.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 8 Pro – бюджетний гаджет, який може конкурувати з флагманськими смартфонами завдяки потужному апаратному забезпеченню. 

Він приваблює українців не лише напрочуд низькою ціною, а й іншими перевагами:

Huawei P30 Pro

Анонсований у 2019 році, флагманський смартфон Хуавей P30 Pro також має попит. Він характеризується високою надійністю та може тривалий час працювати в автономному режимі завдяки акумулятору 4200 мАг. Також для смартфона доступна можливість бездротової й прискореної зарядки. Основна камера моделі чудово підходить для любительської та професійного мобільного знімання.

Крім перерахованих вище моделей українські користувачі з задоволенням купують й інші гаджети з різних цінових сегментів.