Наглядова рада ПриватБанку скоротила дві посади членів правління та створила одну нову

Наглядова рада ПриватБанкгу скоротила дві посади членів правління, а також створила нову посаду члена правління з розвитку бізнесу

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Згідно з повідомленням, 20 серпня наглядова рада ПриватБанку затвердила нову структуру правління банку.

"В новій структурі 8 членів правління, що забезпечує оптимальний склад виконавчого органу, необхідний для управління банком і успішної реалізації його стратегії", - йдеться у повідомленні.

Зокрема зазначається, що була створена посада члена правління банку з розвитку бізнесу. Зазначається, що член правління на цій посаді відповідатиме за два стратегічних напрямки - обслуговування юридичних і фізичних осіб. 

"Новий підрозділ обслуговування юридичних осіб буде обслуговувати в тому числі корпоративних клієнтів", - зауважили у пресслужбі.

Крім того, зазначається, що функції розвитку діджитал напрямку відтепер будуть підпорядковані голові правління, що дозволяє відмовитися від окремої позиції члена правління з розвитку електронного бізнесу.

Таким чином, за інформацією пресслужби, наглядова рада затвердила правління ПриватБанку у складі голови, двох його заступників з питань фінансів та з питань управління проблемними активами, а також членів правління з операційних питань, питань управління ризиками, питань розвитку мережі і проблемної заборгованості, розвитку інформаційних технологій та з розвитку бізнесу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb