SkyUp впровадить безоплатну онлайн-реєстрацію пасажирів та платну в аеропорту

SkyUp впровадить безоплатну онлайн-реєстрацію пасажирів та платну в аеропорту для пасажирів регулярних авіарейсів з 1 вересня по Україні, а з 1 жовтня - для міжнародних авіарейсів

Про це повідомила пресслужба SkyUp.

"Починаючи з 1 вересня 2020 року для рейсів по Україні, а з 1 жовтня 2020 року також для міжнародних, оформлення посадкових талонів в аеропортах на стойках реєстрації SkyUp стає платним. Зареєструватися безкоштовно можна в онлайн в особистому кабінеті користувача на сайті авіакомпанії", - йдеться у повідомленні.

Так, за інформацією SkyUp, вартість оформлення посадкового талону в аеропорту становитиме 18 євро в еквіваленті національної валюти.

Зазначається, що платна реєстрація вводиться для пасажирів регулярних рейсів.

При цьому безкоштовною реєстрація як онлайн, так і в аеропорту залишиться для чартерних пасажирів, людей старше 60 років (документом підтвердження є паспорт), осіб, які мають І та ІІ групу інвалідності (за наявності посвідчення отримувача державної соціальної допомоги з інвалідності), а також учасники АТО/ООС (за наявності відповідного посвідчення).

У пресслужбі підкреслили, що онлайн-реєстрація займає кілька хвилин, дозволяє значно прискорити проходження процедур в аеропорті і скоротити можливі черги. 

"Останнє має особливе значення для зменшення ризиків зараження коронавірусною інфекцією", - зауважили у пресслужбі.

У компанії пояснили, що реєстрація онлайн відкривається за 48 годин та закривається за 5 годин до вильоту. Скористатися нею можна в особистому кабінеті на сайті SkyUp.

У пресслужбі також додали, що платна реєстрація поки діятиме лише в тих аеропортах, де наразі доступна безкоштовна альтернатива онлайн-чекіну: міжнародних аеропортах "Бориспіль", "Запоріжжя", "Львів", "Одеса", "Харків", "Херсон", "Ларнака", "Неаполь", "Тиват", а також міжнародний аеропорт ім. Бен-Ґуріона та міжнародний аеропорт Тирани ім. матері Терези.

За інформацією компанії, туристи, які придбали пакетні тури, також можуть зареєструватись онлайн у міжнародних аеропортах "Хургада" та "Шарм-еш-Шейх".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb