Помічник Навального розповів, хто сплатив за транспортування політика до ФРН

Витрати на перевезення російського опозиційного політика Олексія Навального в Німеччину на спеціальному медичному літаку узяв на себе підприємець та благодійник Борис Зимін, який нині живе у США

Про це помічник Навального Леонід Волков заявив ввечері у суботу, 22 серпня 2020 року, передає Еспресо.TV.

"Ми окремо повинні сказати спасибі Борису Зиміну і фонду сім'ї Зиміних, які оплатили рейс літака з реанімаційним обладнанням (і очікування літака в Омську, поки вирішувалося питання про транспортування)", - написав Волков у себе на Facebook.

Читайте такожДемократичні сили України та Росії пояснили білорусам, як їм не повторити їхніх помилок у боротьбі за свободу

Також він подякував уряду Німеччини, і особисто канцлерці Ангелі Меркель, "що забезпечили міжнародну підтримку, які допомагали з рішенням величезної кількості питань бюрократії і безпеки".

Що стосується стану здоров'я Навального, то, за словами Волкова, зараз проводиться його комплексне обстеження й перші результати будуть лише за кілька днів.

Борис Зимін, нагадаємо, заснував компанію "Вимпелтелеком", що під брендом "Білайн" надає росіянам послуги стільникового зв'язку.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb