Спеціальний телепроект “Україна - це ми!” на Еспресо

24 серпня в День Незалежності в ефірі телеканалу Еспресо глядачі побачать спеціальний телепроект “Україна - це ми!”, який є першим в проекті, метою якого є допомогти українцям краще пізнати самих себе

Телемарафон розпочнеться о 09:00. Ми  транслюватимемо Марш Захисників України. Журналісти Еспресо разом з глядачами згадають акції єднання українців за 29 років Незалежності України. В студії Еспресо спілкуватимемось з гостями, яких можна впевнено назвати українськими моральними авторитетами, про те, що об’єднує всіх українців. 

Під час телемарафону планується включення з Попасної (Луганщина), де відбуватиметься акція єднання жителів сходу та заходу.

Разом з експертами ми проаналізуємо результати різних соцопитувань, щодо спільних поглядів громадян України на спірні сторінки нашої історії. 

В прямому ефірі разом з відомими українськими інтелектуалами ми поговоримо про українську національну ідентичність та національну ідею.

Протягом всього дня українці бачитимуть в ефірі Еспресо свої фотографії, які протягом тижня висилали на телеканал в рамках акції “Україна - це ми!” 

Телемарафоном телеканал Еспресо розпочинає проект, в якому українці знайомляться з собою. В рамках проекту ми розповідатимемо про українців, про ті риси, явища, людей та події, які можна назвати об’єднавчими.  Ми допомагатимемо українцям подивитися на себе, роздивитися та побачити свої особливості, свої таланти, свої риси, тощо. 

Адже #Україна - це ми!

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb