100-метровий синьо-жовтий прапор розгорнули на Хортиці

На Хортиці біля Музею історії запорізького козацтва з нагоди святкування Дня Державного Прапора в неділю, 23 серпня 2020 року, військовослужбовці розгорнули 100-метровий прапор України

Про це із посиланням на Укрінформ повідомляє Еспресо.TV.

"Сьогодні ми зібрались, щоб урочисто відсвяткувати День Державного прапора України. Цей символ українських національних традицій має об'єднуючу силу. Незалежно від національності, мови та релігії він гуртує нас в одне єдине ціле - український народ. Він об’єднує українців в усіх куточках Землі", - сказав голова облдержадміністрації Віталій Боговін.

Читайте також"Незалежність - це необхідна, але недостатня умова для справжньої самостійності". Звернення групи "Першого грудня"

На честь Дня Державного Прапора на Хортиці військовослужбовці Нацгвардії розгорнули 100-метровий прапор як символ єдності та перемоги.

Крім того, на Хортиці, на одному з найвищих флагштоків країни урочисто підняли Державний Прапор України. У заході взяли участь представники міської та обласної влади, військовослужбовці Збройних сил, Нацгвардії, прапороносці, активісти, молодь.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb