У Кам'янському через ДТП із фурою обвалився міст

В місті Кам'янське Дніпропетровської області в районі річкового порту обвалився міст, що включав у себе проїзну частину та доріжку для пішоходів

Про це із посиланням на Дніпроград розповідає Еспресо.TV.

Частина мостового переходу, що включає в себе доріжку для пішоходів, проїзну частину з огорожею і стовпом - впала. Шматки мосту сповзли вниз по насипу.

За словами директора місьского департаменту ЖКГ Олега Максименка, дана ділянка дороги є другорядною, що не впливає на основний потік руху.

"Дана ділянка мосту є другорядною для автомобільного руху. Зараз комунальні служби міста працюють над відновленням цієї ділянки. Силами муніципальної гвардії відрізок мостового переходу блокований для транспорту і пішоходів. В цілому міст функціонує і обвалення не викликало жодних критичних наслідків", - зазначив Максименко.

Причиною обвалу посадовець називає ДТП із участю фури, що зачепила дроти за зруйнувала стовп, який вирвав шматок асфальту:

"Ситуація яка сталася - непроста. Площа обвалення велика. Причина - дорожньо-транспортна пригода, що сталася тут за участю фури. Машина зачепила дроти і обрушила стовп, який падаючи, вирвав ділянку асфальтного покриття. Відповідно вода, що зібралася від дуже сильного дощу, пішла не через зливові стоки, а по краю зруйнованого дорожнього полотнища, що спричинило за собою сильне розмиття ґрунту і обвал ділянки мостового переходу".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb