Компанія FERREXPO та ФК "Ворскла" надали допомогу ДСНС Полтавщини

Працівники ДСНС Полтавщини отримали партію меценатської допомоги від компанії Костянтина Жеваго FERREXPO та футбольного клубу "Ворскла"

Надзвичайники отримали мотооприскувачі STIHL, які будуть використовувати як для запобігання поширення коронавірусної інфекції, так і для гасіння пожеж. 

"Це суттєва допомога не тільки в боротьбі з COVID-19. Надана техніка буде допомагати й в подоланні пожежонебезпечних ситуацій в області, якщо вони будуть виникати", — зазначив віцепрезидент ФК "Ворскла" Олег Лисак.

Рятувальники також отримали панорамні маски з фільтруючими коробками. Як уточнив начальник ГУ ДСНС України в Полтавській області Володимир Салогуб: "Ці маски мають декілька коробок. Вони можуть використовуватися і при біозахисті, і при хімічному захисті, і в інших випадках, які можуть виникати під час нашої служби".

"Я хочу подякувати Компанії FERREXPO та особисто Костянтину Жеваго, а також віцепрезиденту ФК "Ворскла" Олегу Лисаку за цей вклад у розвиток рятувальної служби Полтавщини", — додав начальник ГУ ДСНС України в Полтавській області. 

Сума цільових закупок для Головного управління ДСНС у Полтавській області склала 1 700 000 грн. FERREXPO та ворскляни з самого початку пандемії COVID-19 активно допомагають медичним закладам регіону. 

Загальна сума безстрокової допомоги, визначена групою компаній FERREXPO, становить 2,5 мільйони доларів США.