Піскун підтвердив своє звільнення з посади радника Венедіктової

25 серпня колишній генеральний прокурор України Святослав Піскун підтвердив своє звільнення з посади радника чинного генпрокурора Ірини Венедіктової

Своє звільнення ексгенпрокурор Святослав Піскун підтвердив у коментарі "Радіо Свобода".

Журналісти зазначили, що Святослав Піскун підтвердив виключно факт звільнення з посади позаштатного радника генпрокурора. Інших коментарів ексрадник не надав.

Нагадаємо, генеральний прокурор Ірина Венедіктова призначила Святослава Піскуна своїм радником зо липня. 61-річний Піскун тричі обіймав посаду генпрокурора - за часів президентства Леоніда Кучми та Віктора Ющенка.

Піскун обіймав посаду генпрокурора тричі - з липня 2002 року по жовтень 2003 року, з грудня 2004 року по жовтень 2005 року і з квітня по травень 2007 року.

У 2003 році Піскуна було звільнено з посади генпрокурора за "низку порушень" і "надмірну політизацію ГПУ і створення власного політичного іміджу". Наступного року він поновився на посаді генпрокурора через суд.

5 серпня радник голови Офісу президента України з антикризових комунікацій Михайло Подоляк назвав неправильним рішенням призначення Святослава Піскуна радником генерального прокурора Ірини Венедіктової

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо