За добу на Донбасі росіяни зробили одну "неприцільну провокацію", - штаб ООС

В штабі ООС заявили про один обстріл поблизу Хутора Вільний за день 25 серпня

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Від початку поточної доби у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, противник здійснив один постріл з автоматичного станкового гранатомета біля Хутора Вільний. Збройна провокація була неприцільною і не загрожувала життю та здоров’ю наших захисників, тому військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат внаслідок ворожого пострілу немає", - йдеться в повідомленні.

У штабі Об'єднаних сил підкреслили, що на всіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався повною мірою.

Також у штабі відзначили, що 25 серпня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" під час пересування між взводними опорними пунктами внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримали поранення двоє військовослужбовців Об'єднаних сил. Їх оперативно доставили до медзакладу і надали кваліфіковану меддопомогу. Стан здоров’я військових оцінюється як задовільний.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо