Карантин: поліція у Чернівцях заборонила перевозити пасажирів у громадському транспорті

У Чернівцях, які за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС віднесені до "червоної" зони епіднебезпеки, але відмовляються слідувати жорсткішим обмеженням, сьогодні, 26 серпня, о 12:00 припинив курсувати громадський транспорт

Про це повідомив в.о. начальника Чернівецького тролейбусного управління Сергій Івашина, передає "УНІАН".

"Поліція заборонила нам здійснювати перевезення пасажирів, тому що Чернівці перебувають у "червоній" зоні", – повідомив в.о. начальника ЧТУ Сергій Івашина.

За його словами, сьогодні поблизу Калинівського ринку правоохоронці мали намір скласти адмінпротокол на водія тролейбуса, проте керівництву управління телефоном вдалося переконати поліцейських цього не робити. Після цього водій висадив усіх пасажирів та відправився у гараж. Також припинили курсувати всі інші тролейбуси в місті.

"Поліція підпорядковується безпосередньо Києву", - зауважив Івашина.

Як повідомили у Чернівецькій міськраді, також сьогодні у місті припинили роботу маршрутні автобуси.

У пресслужбі патрульної поліції Чернівецької області зауважили, що правоохоронці не видавали водіям тролейбусів та маршруток вимог щодо заборони перевезення пасажирів. Натомість наміри накладання протоколів на цих водіїв у пресслужбі назвали "здійсненням перевірки дотримання карантинних обмежень".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb