Київстар запустив послугу оплати страхового полісу з мобільного рахунку

Мобільний оператор "Київстар" спільно з маркетплейсом страхових компаній УкрФінСервіс запустив послугу оплати страхового полісу з мобільного рахунку

Про це повідомила пресслужба мобільного оператора "Київстар".

"В рамках партнерства з УкрФінСервіс, маркетплейсом для страхових компаній, мобільний оператор Київстар запустив нову послугу для абонентів передоплаченого зв'язку - оплату страхового полісу з мобільного рахунку", - йдеться у повідомленні.

Так, абоненти Київстар до кінця 2020 року при оплаті страхових полісів Зелена карта, ОСАГО, полісу медичного страхування (в тому числі на випадок захворювання COVID-19) з мобільного рахунку Київстар отримують 10% кешбеку від вартості поліса на свій мобільний рахунок. При оплаті туристичної страховки з мобільного рахунку - 15% кешбеку від вартості поліса на мобільний рахунок.

У пресслужбі пояснили, що аби скористатися послугою, необхідно обрати страховий поліс на сайті маркетплейсу УкрФінСервіс, обрати спосіб оплати "Смарт-гроші" від Київстар. При цьому на мобільному рахунку клієнта повинна бути сума не менш ніж сума вартості страхового поліса. Після оплати абоненто отримує кешбек на мобільний рахунок.

"Всі договори, крім Зеленої карти, на покупку страхових полісів оформляються в електронному вигляді і приходять покупцеві на електронну пошту протягом декількох хвилин після оплати", - зауважили у пресслужбі.

У компанії додали, що наразі послуга доступна всім абонентам передоплаченого зв'язку Київстар.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb