"Залишаюся головою Нацради реформ": Саакашвілі прокоментував свою заяву про повернення до Грузії

Глава Виконавчого комітету Нацради реформ при президенті України, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що має намір активно брати участь в осінніх виборах в Грузії, але при цьому продовжить виконувати обов'язки глави виконавчого комітету Національної ради реформ

"Звичайно, я активно включився в грузинську передвиборну кампанію, так як в Грузії, на відміну від України, в жовтні проводяться Національні вибори. Одночасно я продовжую виконувати обов'язки глави виконавчого комітету Національної ради реформ", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook в четвер .

Він повідомив, що в четвер "в рамках діяльності Нацради" прийняв у себе вдома велику казахську делегацію в складі відомих бізнесменів, журналістів і політичних активістів і домовився з ними про співпрацю Нацради реформ і аналогічної структури в Казахстані.

"Також була досягнута домовленість про створення міжнародного центру Саакашвілі в одному з казахських університетів. Я багато розповідав про наших планах в Україні, а також про мій досвід реформ та в Грузії, і в Україні. В кінці зустрічі мені подарували національну казахську одяг, складовою частиною якого є хлист, який, як мені здається, зараз дуже потрібен Україні для прискорення реформ! ", - написав Саакашвілі.

Нагадаємо, 27 серпня в мережі з'явилось відеозвернення Михеїла Саакашвілі грузинською мовою, де він заявив, що повертається на Батьківщину.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb