Саакашвілі заявив про повернення в Грузію. Йому пообіцяли затримання на кордоні

27 серпня в мережі з'явилось відеозвернення Михеїла Саакашвілі грузинською мовою, де він заявив, що повертається на Батьківщину, однак міністр юстиції Грузії відразу зреагував на ці слова

Про це повідомляють грузинські ЗМІ.

Відеозвернення Саакашвілі було опубліковане на YouTube-каналі "Миша Вернись - მიშა დაბრუნდი".

Водночас, на сторінці Саакашвіі в соцмережах інформації про повернення в Грузію немає.

Останній допис Саакашвілі від 27 серпня має схожий посил, що і на відео, проте там відсутні слова про повернення в Грузію.

"Протягом усіх цих семи років не було жодного дня, щоб я не був зацікавлений новинами Грузії, і я точно знаю, моя робота на посаді президента не була марною, і багато з того, що ми створили, до сих пір збереглося і працює, але в той же час, коли я чую новини з Грузії, я точно розумію і знаю, що ми можемо жити набагато крутіше, набагато краще і кожен грузин може бути багатим і це у нас вийде разом! Я повертаюся!", - заявив Саакашвілі у відеозверненні.

Водночас, у Грузії на заяву Саакашвілі вже відреагувала голова Мін'юсту країни Теа Цулукіані.

"Ми, звичайно, вітаємо, якщо він знайде в собі сили і повернеться до Грузії. Його безсумнівно на кордоні чекає процедура затримання та звичайно ж грузинська в'язниця. Він знаходиться в розшуку, і вироки, винесені проти нього декількома інстанціями, вступили в силу, які він може потім переглянути (перевірити), коли буде знаходиться в грузинській в'язниці", - заявила міністр.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо