"Путінці, схаменіться": родини загиблих військових під Іловайськом та Дебальцевим провели акцію під посольством РФ у Києві

Під посольством Російської Федерації у Києва на акцію “Час не лікує” вийшли матері, дружини та діти українських військових, які загинули під час війни на Донбасі

Про це повідомляє Укрінформ.

Жінки та діти тримали портрети рідних чоловіків, а також плакати “Путінці, схаменіться! Припиніть робити зло!”. До воріт посольства країни-агресора вони прикріпили старі кросівки зі слідами “крові”, а також пожовклі соняшники - як ті, серед яких гинули українські військові.

Учасники акції зазначили, що через шість років після Іловайського котла досі не оцінені дії керівництва РФ, а російські генерали, які давали накази на розстріл колони українських військових, не засуджені та не оголошені у розшук.

"За три роки у справі Іловайська, Дебальцевого так нічого і не зроблено", – наголосила організаторка акції, голова "Об’єднання дружин і матерів бійців-учасників АТО" Наталія Музика.

Після завершення акції жінки направились до Офісу президента, де вимагали покарання винних у загибелі українських військових і добровольців.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb