В Харкові судять учасників сутички з бійцями Киви

О 10:45 в суботу, 29 серпня 2020 року, в Київському суді Харкова розпочався суд над молодими людьми, які нібито напали на автобус з силовою групою підтримки політичної партії "Опозиційний блок - За життя"

Про це із посиланням на офіційний сайт "Національного корпусу" передає Еспресо.TV.

Як зазначається у повідомленні, підсудні "27 серпня виконували обов’язок правоохоронних органів України - дали відсіч банді Киви - членам організованого злочинного угруповання "Патріоти За Життя".

"Наголошуємо, що немає ніяких "патриотов за жизнь", а є банди Медведчука, які складаються з відморозків і фінансуються за гроші Кремля. Якщо цих покидьків не зупинити сьогодні, то завтра їхня діяльність, підкріплена шаленою підтримкою ватних медіа, обернеться спробами створити нові Одеську, Харківську, Полтавську, Дніпровську і т.д. "народні республіки", масовими жертвами та фактичним знищенням Української Держави. У той час як президент, СБУ та інші правоохоронні органи не реагують на загрозу з боку Кремля та бандитів Медведчука, це змушені робити звичайні патріоти. Кожен, хто стоїть на засадах захисту української державності, безвідносно до партійних прапорів та особистих поглядів, має підтримати патріотів, що попри всі ризики ведуть боротьбу проти бандитів Киви та Медведчука. Вибір сьогодні максимально простий - ти за Україну чи проти", - йдеться у коментарі пресслужби "нацкорпусівців", розміщеному у супроводі до прямої трансляції з суду.

Під судом - автозаки та автобуси зе спецпризначенцями.

"Загалом - близько 200 поліцейських", - зазначають у "Нацкорпусі".

"Такі сили, на нашу думку, треба кидати на арешти проросійських колаборантів, а не на переслідування патріотів", - заявляють у харківській ГО "Фрайкор", представники якої разом з "Національним корпусом", "Правим сектором" та іншими небайдужими прийшли підтримати побратимів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb