"Але містяни можуть зустріти їх на наших вулицях". Ветерани АТО й націонал-демократи з Ужгорода кажуть, що в ОПЗЖ бояться з ними спілкуватися

Учасник бойових дій з Росією на Донбасі у відповідь на заклик керівників ужгородського осередку партії "Опозиційна платформа - За життя" прийшли на розмову із ними до їхнього офісу, але приміщення виявилося зачиненим

Подробиці із посиланням на Закарпаття онлайн розповідає Еспресо.TV.

"Днями представники цієї партії самі запросили усіх незадоволених їх діяльністю висловити претензії в обличчя. Тому велике здивування патріотів викликало те, що біля офісу замість партійців їх чекали поліцейські", - зазначається у повідмоленні.

26 серпня на ужгородському телеканалі "Перший кабельний" вийшов сюжет про зіпсовану передвиборчу агітацію ОПЗЖ. У ньому представники міського осередку Андрій Погорєлов та Виктор Жганич обурюються негативною реакцією на свою рекламу і закликають "якщо у кого є претензії, конкретно прийти і сказати".

На слова членів ОПЗЖ відреагував голова "Карпатської Січі" Тарас Деяк. На своїй сторінці він опублікував відеозвернення, де заявив, що має що сказати проросійським політикам і зробить це в суботу, 29 серпня, об 11:30 біля їх офісу.

 

Повертаючись з урочистостей до Дня пам`яті захисників України на пагорбі Слави ветерани АТО навідались до офісу ОПЗЖ, який якраз розташований поруч. Але в домовлений час офіс був закритий, а замість партійців там були правоохоронці.

"Ця ворожа українцям партія сьогодні вкотре показала своє брехливе обличчя. Спершу самі закликали до зустрічі, а потім боягузливо сховались за спинами поліції і СБУ. Їх двері закриті. Але містяни можуть зустріти їх на наших вулицях. І тоді розмова буде вже інакшою. Але я знаю, що вони будуть дивитись це відео. Тому я закликаю їх: покайтеся! Прийдіть на могили наших загиблих хлопців і на колінах просіть пробачення перед Господом Богом і країною. Бо на ваших руках кров синів України!", - заявив Деяк, виступаючи перед присутніми. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb