"Київміськбуд" прийняв ще один житловий комплекс "Укрбуду"

"Київміськбуд" прийняв житловий комплекс "Подол Град"

Про це повідомила пресслужба "Київміськбуду".

"Холдингова компанія "Київміськбуд" прийняла ще один об’єкт корпорації "Укрбуд" – ЖК "Подол Град", - йдеться у повідомленні.

За словами голови правління-президента "Київміськбуду" Ігоря Кушніра, цей комплекс є 14 із загальної кількості прийнятих об'єктів.

"Сьогодні підписано усі необхідні документи, аби "Київміськбуд" міг прийняти та розпочати виконання будівельних робіт та ЖК "Подол Град", - цитує пресслужба слова Кушніра.

Кушнір додав, що найближчим часом очікується прийняття ще одного житлового комплексу - "Злагода".

У пресслужбі зазначили, що наступний крок у процесі завершення передачі об'єктів "Укрбуду" за Міністерством оборони. Зокрема, необхідно підписати документи по житловому комплексу "Чарівне місто" та провести зустріч з інвесторами щодо житлового комплексу "Art House".

У пресслужбі нагадали, що наразі "Київміськбуд" в цілому прийняв 14 об'єктів корпорації "Укрбуду". Зокрема, житлові комплекси "Пектораль", "Новомостицький", "Сонячна рів'єра", "Харківський", "Гармонія", "Кирилівський гай", "Гвардійський", "Freedom", "Lake house", "Twin house", "Urban park", "Академ Парк", "Шевченківський", "Подол Град". При цьому, три з житлових комплекси вже введені в експлуатацію, а на два житлових комплекси отримано поштову адресу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb