Україна відкриє регулярне повітряне сполучення із Сінгапуром та Ісландією

Кабінет міністрів схвалив розпорядження про відкриття регулярного повітряного сполучення з Республікою Сінгапур та Ісландією

Про це повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури України.

Згідно з повідомленням, уряд схвалив розпорядження "Про підписання Угоди між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Сінгапур про повітряне сполучення" та "Про підписання Угоди між Кабінетом міністрів та Урядом Ісландії про повітряне сполучення".

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, Україна розширює перелік країн, з якими співпрацює в авіаперевезеннях.

"Ми готуємось до укладення двох міжурядових угод про повітряне сполучення з Сінгапуром та Ісландією. Сьогодні відповідними розпорядженнями Уряд схвалив проєкти цих угод та уповноважив голову Державної авіаційної служби підписати їх від української сторони”, - цитує пресслужба слова Криклія.

У пресслужбі зазначили, що угоди визначатимуть порядок регулювання міжнародних польотів між Україною та Сінгапуром, а також між Україною та Ісландією. Крім того, вони встановлюватимуть порядок надання авіакомпаніям дозволів на виконання регулярних польотів, а також передбачатимуть взаємне визнання посвідчень членів екіпажу, міститимуть положення стосовно авіаційної безпеки.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb