ЗСУ провели на Житомирщині навчання з авіаційною ескадрильєю

Бригада тактичної авіації повітряного командування "Центр", яка дислокована на Житомирщині, провела льотно-тактичне навчання з авіаційною ескадрильєю

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Повідомляється, у бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр", яка дислокується на Житомирщині, проведено льотно-тактичне навчання з авіаційною ескадрильєю. 

"У ході практичних дій відпрацьовано питання підготовки, а також виконання бойових завдань під управлінням командира авіаційної ескадрильї як на землі, так і в повітрі, у складних метеоумовах вдень і вночі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, під час активної фази навчання опрацьовано питання живучості цього підрозділу та його спроможність в найкоротший час вивести літаки з під удару. Виконання завдань здійснювалось з декількох аеродромів у взаємодії з іншими родами авіації. У фазі динамічної зміни обстановки відпрацьовано питання забезпечення бойових дій бомбардувальної авіації під час практичних дій на полігоні та набуття спроможності льотного складу щодо виконання посадок на автомобільну ділянку дороги.

За підсумками, загальна мета льотно-тактичного навчання досягнута.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb