Нелегально продають спирт і використовують копії документів держпідприємства: "Укрспирт" попередив про шахраїв

Державне підприємство "Укрспирт" попередило про факти нелегального продажу спирту у роздріб через інтернет підприємство, яке використовує копії документів "Укрспирту"

Про це повідомила пресслужба "Укрспирту".

"Ми виявили шахраїв, які в Інтернеті та, зокрема, соцмережі Facebook, поширюють повідомлення щодо продажу спирту у роздріб. Факти такої діяльності мали місце до монополізації та, на жаль, і зараз", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв'язку із цим держпідприємство "Укрспирт" підготувало і подало заяви в поліцію щодо перевірки діяльності підприємства, яке має ознаки нелегальної роботи та використовує у роботі копії документації "Укрспирту".

У пресслужбі нагадали, що з 1 липня відбулася демонополізація спиртової галузі і держпідприємство "Укрспирт" не є єдиним підприємством на спиртовому ринку.

"Інші державні підприємства також отримали ліцензії на оптову торгівлю спиртом. Однак ДП "Укрспирт" не має жодного відношення до нелегальної торгівлі та до випадків торгівлі спирту у роздріб в Інтернеті", - підкреслили у пресслужбі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb