У Києві знову запустять дитсадок онлайн

Дитячий садок онлайн для дітей 4-7 років знову стане доступним для киян і всіх охочих

Про це заявив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський, передає пресслужба КМДА.

Дитячий садок онлайн - це освітній інноваційний проєкт, створений міською владою під час карантинних заходів, щоб допомогти батькам зайняти дітей вдома.

"Під час карантину ми успішно реалізували дитячий садок у форматі онлайн. Це була безпрецедентна, нова та актуальна ініціатива, яку відзначили не тільки ЗМІ вітчизняного рівня, а й міжнародного. На початку нового навчального року я радий повідомити, що ми знову готові продовжувати цей проєкт. Уже з цього місяця онлайн дитячий садок знову стане доступним", - заявив Мондриївський.

За його словами, дитсадком онлайн вже скористувались понад 100 тис. сімей – як Києва, так і всієї країни.

"Онлайн дитячий садок – це не заміна звичайним дитячим садкам, а можливість малечі в інноваційному інтерактивному форматі отримати дуже необхідні навички: емоційного інтелекту та ранньої профорієнтації (ознайомлення з професіями), які краще закладати із самого дитинства" – пояснив директор КНП "Освітня агенція міста Києва" Бадрі Лолашвілі.

Він додав, що з 3 вересня на порталі Освітнього Хабу міста Києва абсолютно безкоштовно діти зможуть зануритись у цікаві історії, проявити свою емпатію до інших людей, формувати власний характер "і навіть попрацювати пожежником, поліцейським, вчителем, лікарем або обрати інші цікаві та корисні професії".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb