Кулеба анонсував зустріч радників лідерів "нормандської четвірки"

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що дату зустрічі політичних радників лідерів країн "нормандської четвірки" вже узгоджено

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За його словами, дата майбутньої зустрічі щодо врегулювання на Донбасі вже визначена. Однак поки що вона тримається у таємниці, адже зустріч вже декілька разів переносилася.

"Є дата зустрічі радників, яку я не буду оголошувати. Бо минулого разу вона теж була, а потім перенеслася. Є домовленість, що відразу після радників зустрінуться міністри. І вже відповідно за результатами зустрічі радників, міністрів можна буде бачити, чи виходимо ми на зустріч лідерів", - сказав Кулеба.

Водночас, він додав, що немає жодних гарантій, що під час зустрічі радників чи глав МЗС вдасться досягнути якихось поступок від Російської Федерації.

"Гарантій ніяких немає, але є щоденна наполеглива праця усіх залучених до цього процесу - і президента, і керівника його офісу, і МЗС, і віцепрем’єра, міністра з реінтеграції, тобто всі, всі, всі працюють на результат", - запевнив Кулеба.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо