Синоптик Наталка Діденко розповіла, коли в Україну прийдуть дощі

На початку наступного тижня у столиці та деяких інших регіонах України очікується дощова погода

Про це синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко повідомила у facebook.

"У понеділок на заході Європи розляжеться антициклон Juriy, а на схід від України розташується антициклон Harald. Між ними якимось дивом, як мишка у шпаринку від двох великих котів, прошмигне атмосферний фронт. Але ця мишка, як це буває, не зважатиме на великих котів і все ж зачепить хвостиком наші західні області. Від цього атмосферного руху завтра там погода ускладниться дощами та похолоданням до +18+22 градусів", - написала Наталка Діденко.

Проте, за її словами, на Хмельниччині та у Чернівецькій області ще побуде тепло, до +25+29 градусів. 7-го вересня в західних областях можливий сильний поривчастий вітер. На решті території України ще переважатиме суха антициклональна погода. Температура повітря становитиме протягом дня +26+30 градусів.

Похолодає у більшості областей України 8-го вересня, окрім Півдня та Сходу, де ще очікується комфортна, практично літня, погода, до +29 градусів. Нічна температура повітря найближчим часом у Карпатах може опускатися до +4+7 градусів.

У Києві понеділок обіцяє бути сухим та навіть спекотним, вдень до +28+30 градусів. Проте вже в ніч на вівторок столицею пройде атмосферний фронт із дощами, який знизить денну температуру повітря до +20+22 градусів.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо