Відомий волонтер Олег Абрамичев – кандидат на посаду міського голови Харкова від "Європейської Солідарності"

Відомий волонтер Олег Абрамичев із позивним "Піротехнік" став кандидатом на посаду Голови міста Харків від партії "Європейська Солідарність"

Олег Абрамичев – харків’янин, підприємець, волонтер, співзасновник організації "Благодійний фонд Сергія Жадана", лідер команди "Європейської Солідарності" у місті Харкові.

Протягом шести років війни проїхав на своєму авто майже один мільйон кілометрів та доправив більше 200 тонн допомоги військовим та цивільним на Донбасі. Неодноразово привозив на фронт відомих діячів культури – музикантів, акторів, поетів та письменників, щоб підтримати мистецтвом бойовий дух наших захисників.

За словами Олега Абрамичева, він усвідомив, що треба приєднуватися до числа відповідальних українців, готових активно відстоювати у власній країні демократичні європейські цінності.

"Сьогодні при владі опинились дилетанти, які не здатні фахово діяти, адже не розуміють дуже багатьох речей і процесів. Вони руйнують та дискредитують інститути управління в державі, вносять хаос, ведуть до зубожіння українців. Це треба зупинити і саме тому я вирішив йти в політику. Це виважене рішення, яке я прийняв не одноосібно, а з командою "ЄС", – наголосив він.

Лідер "Європейської Солідарності" у Харкові зазначає, що зараз відбувається крок назад від обраного після Революції гідності курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію. Це може призвести державу до  болючого "реваншу" антиукраїнських сил. Європейська Солідарність, на його думку, є єдиною українською партією в Харкові з патріотичними настроями, а головне — діями. 

"Її представлено міцною фракцією в парламенті та територіальними організаціями по всій Україні. Я поділяю та підтримую напрями її діяльності та відчуття єдності в поглядах її членів", – зауважив Олег Абрамичев.