Посла РФ в Белграді викликали до МЗС Сербії через хамський пост Захарової, - ЗМІ

Посла Росії в Сербії Александра Боцан-Харченка викликали в МЗС Сербії після недипломатичного коментаря представниці російського зовнішньополітичного відомства Марії Захарової

Про це заявив глава МЗС Сербії Івіца Дачич, повідомляє РИА "Новости".

"МЗС Сербії викликало посла РФ "для усного роз'яснення" ситуації з постом Захарової в соцмережах про візит Вучича в США", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, сказав Дачич, зараз ситуація з постом Захарової вже закрита, а Сербія і Росія залишаються стратегічними партнерами, які продовжують тісну співпрацю.

Захарова в суботу опублікувала у Facebook пост, прикріпивши до нього фото президента Сербії Александара Вучича, який сидить навпроти Дональда Трампа, і кадр з фільму "Основний інстинкт" зі сценою Шерон Стоун "нога на ногу".

"Якщо вас покликали в Білий дім, а стілець поставили так, ніби ви на допиті, сідайте як на фото #2. Ким би ви не були. Просто повірте", - написала Захарова.

"Марія Захарова найбільше говорить про себе. Примітив і вульгарність говорять про неї, а також про тих, хто її туди помістив", - заявив Вучич, коментуючи пост Захарової.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb