На квартал вперед: Нафтогаз оприлюднив новий тариф постачання газу

Нафтогаз впровадить тариф "Квартальний", який стане доступним на жовтень цього року і на перший квартал 2021 року лотами від 150 куб.м газу

Про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз України".

"З вересня 2020 року тариф "Квартальний" буде доступний на четвертий квартал 2020 року і на перший квартал 2021 року лотами до 150 тис. куб.м у рамках торгів на Українській енергетичній біржі (УЕБ)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, за умовами тарифу, ціна газу фіксується в момент заключення угоди на біржі та буде незмінною весь квартал, а газ буде постачатись рівними частинами протягом кварталу.

Нафтогаз також нагадав, що для населення також доступні тарифи "Річний" і "Місячний".

Так, у компанії зауважили, що тариф "Річний" найкраще підходить для газопостачальних компаній (газзбутів). Він враховує середній профіль за п'ять років, має прив'язку до щоденного котирування газового хабу NCG, а також різні умови оплати - передоплату, післяоплати та подекадну оплату.

Тариф "Місячний" доступний у вигляді лоту до 50 тис. куб.м на УЕБ з фіксованою ціною протягом місяця. Замовити газ у рамках цього тарифу можна з поставкою у поточному місяці, на місяць або на два місяці вперед.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb