Ні - державній зраді! Рух опору капітуляції збирається до резиденції Зеленського у Конча-Заспі

На домовленості в ТКГ щодо спільного із бойовиками інспектування ділянки біля Шумів відреагували ветерани російсько-української війни. О 19:00 10 вересня вони збираються їхати під державну резиденцію Зеленського у Конча-Заспі

На подію відреагували у спільноті "Рух опору капітуляції". Там закликали всіх небайдужих проїхатися до резиденції президента Володимира Зеленського у Конча-Заспі. 

Також активісти закликали проукраїнські сили у Верховній Раді негайно розпочати процедуру імпічменту президента України Володимира Зеленського як особи, що здійснила державну зраду.

У акції візьме участь і партія “Демократична Сокира”. “Сьогодні на сайті Офісу Президента України з‘явилося повідомлення про засідання Тристоронньої контактної групи, яке прийняло рішення про “спільне інспектування в районі населеного пункту Шуми” разом із “представниками сторін”. Тобто – із бойовиками. Сепарами. Ворогами.

У відповідь “Демократична Сокира” разом із іншими проукраїнськими силами пропонує громадянам України провести “спільне інспектування” державної резиденції у Конча-Заспі, у якій мешкає Володимир Зеленський. Четвер, Київ, 10 вересня, о 19:00 годині збираємося на автівках на парковці ТЦ 
“Магелан” (станція метро “Теремки”), звідки вирушаємо автомобільною колоною до Зеленського додому”, - йдеться у повідомленні партії.

Нагадаємо, в так званому "МЗС ДНР" повідомили, що "представники "ДНР" і України в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню проведуть спільну інспекцію в селищі Шуми під Горлівкою 10 вересня". Пізніше цю інформацію підтвердили і в Офісі президента. '

Керівник тристоронньої контактної групи Леонід Кравчук також визнав, що 10 вересня інспектуватимуть позиції ЗСУ біля Шумів ОБСЄ та представники ОРДЛО.