У Білорусі до квартири нобелівської лауреатки Алексієвич намагаються увірватися невідомі

У середу, 9 вересня, в Білорусі до квартири нобелівської лауреатки, члена Координаційної ради білоруської опозиції Світлани Алексієвич намагаються увірватися невідомі

Про це повідомив у Facebook журналіст Віталій Портніков.

"У ці хвилини так звані невідомі люди вламуються в квартиру нобелівської лауреатки письменниці Світлани Алексієвич. Я добре розумію що відбувається. Ось так само в дні Майдану 2013-2014 років році так звані невідомі люди намагалися вдертися і в мій власний будинок. Мене тоді врятував широкий розголос, допомога громадськості та друзів. Але я добре пам'ятаю цей стан - коли ти розумієш, що з тобою бореться твоя власна державу, яка перевдягнулася бандитом", - написав Портніков.

"Мінськ. До під'їзду Алексієвич під'їхали два автомобілі на дипломатичних номерах. Нагадаємо, вранці в двері письменниці і члена президії Координаційної ради дзвонили в двері, вона не відкрила. І попросила журналістів приїхати до її дому", - йдеться у повідомленні.

Водночас Telegram-канал "Выборы видишь? | TUT.BY Политика" повідомив, що до будинку опозиціонерки приїхали автомобілі з дипломатичними номерами.

Алексієвич наразі є єдиною учасницею Координаційної ради, яка перебуває в Білорусі та не є затриманою.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb