До кінця року на двох КПВВ на Донбасі відкриють сервісні центри, - Мінреінтеграції

У Донецькій і Луганській областях почали підготовку до будівництва сервісних центрів на території контрольно-пропускних пунктов в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" і "Щастя", які мають відкрити до кінця року

Про це повідомляє пресслужба Міністерства реінтеграції.

"У Донецькій та Луганській областях розпочато підготовку до спорудження сервісних центрів, роботи розпочнуться найближчим часом.Вже у листопаді планується відкрити сервісний центр на КПВВ Щастя Луганської області, а у грудні - на КПВВ Новотроїцьке Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Відкрити сервісний центр на КППВ "Щастя" повинні в листопаді, на КПВВ "Новотроїцьке" - в грудні. Будівництво відбувається за рахунок інвесторів. Вартість кожного центру становить 9,1 млн грн.

"В кожному сервісному центрі будуть діяти Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), будуть обладнані кімната відпочинку, бар, туалет, кімната матері і дитини, медпункт, аптека, відділення банку, магазин, поштове відділення. Також сервісні центри будуть обладнані Wi-Fi, системами кондиціювання, гарячою водою і тому подібне", - повідомили в Мінреінтеграції.

Всього на Донбасі планують побудувати 7 сервісних центрів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb