Чубаров отримав лист від російського суду в окупованому Криму через Укрпошту

Укрпошта доставила на домашню адресу голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова листа від підконтрольного Росії Верховного суду анексованого Криму

Про це політик повідомив у Facebook.

"Вчора Укрпошта принесла мені на домашню адресу "письмо простое (международное)", автором якого є окупаційний "верховний суд Республіки Крим", - написав голова Меджлісу.

За його словами, у конверті виявився ще один конверт – і вже в ньому лист.

"Схема проста: "верховний суд Республіки Крим" направляє своє поштове відправлення до Ставрополя, РФ (або ще кудись), звідки воно потрапляє до міста Михайлівське Ставропольського краю (або ще кудись), звідки вже розходиться в різні кінці світу як "міжнародне" відправлення. Невже так важко при сортуванні поштових відправлень, що надходять з РФ до України, відокремлювати відправлення з окупованого Криму як незаконні й повертати їх назад поштовим установам РФ, які намагаються таким чином розмивати суверенітет України над Кримом?" - зазначив Чубаров.

Крім того, зазначає політик, є питання і до СБУ – чи хтось перевіряє поштові відправлення з РФ на наявність в них речовин, що можуть становити небезпеку для життя людей.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb