ПриватБанк запустив безконтактну оплату проїзду у Дніпровському метрополітені

MasterCard спільно з ПриватБанком та Дніпровською міською радою запустили безконтактну оплату проїзду в метрополітені Дніпра

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Згідно з повідомленням, Mastercard у партнерстві з ПриватБанком та за підтримки Дніпровської міської ради запустили безконтактну оплату проїзду в метрополітені Дніпра. Це можна зробити за допомогою банківської карти будь-якого банку світу різних платіжних систем, смартфона або іншого пристрою з NFC.

"На сьогодні оплатити проїзд безконтактно вже можна на станціях Вокзальна та Покровська, які покривають 93% пасажиропотоку Дніпровського метрополітену. До кінця року можливість безконтактної оплати проїзду буде доступна на всіх станціях метро", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі також пояснили, що, аби розрахуватись за проїзд безконтактно, потрібно піднести платіжну картку, смартфон або інший пристрій з NFC до жовтого турнікета та дочекатися звукового і світлового сигналу, який підтверджує оплату. Зазначається, що вартість проїзду в Дніпровському метрополітені становить 6 грн за поїздку, будь-які комісії при безконтактній оплаті відсутній.

Зазначається, що Дніпровський метрополітен став другим метрополітеном в Україні, де з'явилась можливість безконтактної оплати проїзду. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb