Якщо Путін не бачитиме готовності капітулювати, це може бути остання зустріч за його участі, - Тетерук про "нормандський" саміт

Нардеп VIII скликання, військовослужбовець Андрій Тетерук заявив, якщо Володимир Путін на "нормандському" саміті не бачитиме готовності української влади капітулювати – це може бути остання зустріч, на яку він приїхав

Про це він заявив в ефірі програми "Коментар з Христиною Шкудор" на Еспресо.TV.

"Минула зустріч, яка відбулася – була авансом Путіна (Володимир Путін – президент РФ – ред.) Зеленському (Володимир Зеленський – президент України – ред.). Бо він сподівався, що Зеленський виконає низку вимог Путіна. Але, як ми чули з інтерв’ю поплічника Зеленського Богдана, Зеленський взяв на себе певні зобов’язання непублічного характеру. І це вже є матеріалом розслідування ДБР. Тому на цій зустрічі, якщо Путін не буде бачити готовності української влади капітулювати – це, можливо, буде остання зустріч, на яку він погодиться приїхати", - зазначив Тетерук.

За його словами, далі Путін буде вимагати від української влади за допомогою "п’ятої колони", яка буде дестабілізувати ситуацію в політичному просторі, обстрілами від своїх окупаційних військ на фронті, тиснутиме й тим самим ставити Зеленського в незручну позицію. Адже той "обіцяв мир, а миру немає".

"Тобто, виходить, що він людина, яка неадекватно сприймає реальність і не здатен виправити ситуацію на краще. Це, звісно ж, матиме певні наслідки як для країни в цілому, так і для Зеленського особисто", - наголосив Тетерук.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb