Зеленський пообіцяв вирішити проблему заторів на в'їзді в Одесу

Президент України Володимир Зеленський заявив, що проблему заторів на трасі Київ – Одеса буде вирішено

Про це повідомляє Офіційний сайт президента України.

Під час робочої поїздки до Одеської області Володимир Зеленський оглянув перебіг реконструкції мостового переходу через Хаджибейський лиман на автомобільній дорозі Київ – Одеса.

"Радий, що цей перехід так активно реконструюють. Якщо ми говоримо, що Одеса – наша перлина, то добиратися сюди має бути комфортно", – сказав Зеленський.

Голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков зазначив, що вже реконструйовано одну половину мосту.

"Всі пам’ятають, що тут, на в’їзді в Одесу, були затори. Це негативно відображалось на туризмі в усьому регіоні. Зараз цю найгострішу проблему зняли, працює три смуги. До наступних травневих свят ми завершимо іншу половину, буде шість смуг. Заторів в Одесу більше не буде", – сказав Олександр Кубраков.

Роботи з облаштування проїзної частини правого проїзду мосту розпочались у травні 2020 року. Було демонтовано старе покриття та влаштовано монолітну залізобетону плиту, деформаційні шви, перехідні плити та карнизні блоки, покладено гідроізоляцію та асфальтобетонне покриття.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо